Nog nooit was uw bezoekersregistratie zo overzichtelijk!

08-11-2017

Heeft uw bedrijf dagelijks een grote hoeveelheid bezoekers waarvan de aanwezigheid geregistreerd en geverifieerd moet worden?

U zult dan herkennen dat het uitgeven van de juiste toegangsrechten en het beheren van bezoekers, contractors of chauffeurs een tijdrovende bezigheid is voor uw organisatie.

Houdt zicht op de te verwachte bezoekers en heet uw bezoek op een professionele manier welkom. Registreer eenvoudig uw  (toekomstige) bezoekers en creëer een soepel ontvangst waarbij u ook op ieder moment weet wie zich binnen uw bedrijf bevindt.

Met BlueEntrance bieden wij u dé oplossing!

Binnen de BlueEntrance oplossing registreert uw receptie en/of medewerkers de bezoekers op voorhand of bij aankomst. Na ontvangst krijgt de bezoeker direct een badge met de juiste rechten uitgereikt. Met BlueEntrance heeft u altijd real-time inzicht in welke bezoekers er worden verwacht, aanwezig zijn of zijn geweest. Daarbij wordt de daadwerkelijke aanwezigheidstijd geregistreerd. 

Doordat veel handmatig werk wordt geautomatiseerd, neemt de efficiency fors toe, worden fouten voorkomen en dalen de   bedrijfskosten aanzienlijk. Binnen de BlueEntrance oplossing bieden wij u vier licentievormen.

  • BlueEntrance Go
  • BlueEntrance Business
  • BlueEntrance Industry
  • BlueEntrance Parking

Vraag hier de Gratis TRIAL BlueEntrance Go aan.

 

Lees hier meer over BlueEntrance