Persbericht

07-06-2018

Ammerzoden – Bluefield ICT Solutions BV heeft onlangs een donatie verricht aan Brabantzorg, locatie Dagbehandeling 'Het Zonnelied'.

Het bedrijf heeft de aanschaf en levering van een professionele kweekkas verzorgd, zodat de cliënten en medewerkers van de Dagbehandeling hun therapeutische dagactiviteit weer kunnen uitoefenen.

Bluefield ICT Solutions, een gerenommeerd softwarebedrijf uit Utrecht, ondersteunt op deze manier de ambitie van medewerkers om de cliënten van de Dagbehandeling een ontspannen en therapeutische dagactiviteit aan te bieden.

Met de storm van 19 januari 2018 was de vorige kweekkas verloren gegaan. Dit zorgde ervoor dat de zeer graag uitgeoefende activiteit, zoals het kweken van komkommer, paprika en tomaten, niet meer mogelijk was. Naast de kweek was ook de eigen verkoop van de kasproducten een gewaardeerd gevolg binnen de locatie van Brabantzorg in Amerzoden.

Bluefield ICT Solutions ontwikkelt software welke als doel hebben om de efficiency van bedrijven te verhogen. Het bedrijf focust zich hierbij op de software voor het geautomatiseerd registreren en beheren van medewerkers, bezoekers en aannemers en zijn/haar fysieke toegangsrechten tot specifieke gebouwen en gebieden.

Mede namens alle medewerkers,

Bluefield ICT Solutions 

 

De medewerkers en cliënten van de Dagbehandeling Het Zonnelied bedanken Bluefield ICT Solutions BV voor deze fantastische daad. Het is heel fijn dat wij als medewerkers samen met de cliënten deze therapeutische dagactiviteit weer kunnen uitvoeren! 

Met vriendelijk groet,

Brabantzorg

Team Dagbehandeling het Zonnelied