Ook een verouderd hardware systeem kan uw beleid sturen!

02-03-2017

Ook een verouderd hardware systeem kan uw beleid sturen!

Een oud systeem hoeft geen struikelblok te zijn om een moderne beleidsvoering te handhaven. Naast de operationele functie van een systeem kan een systeem als bron van informatie worden ingezet, echter wordt er met deze informatie veelal maar weinig gedaan! Terwijl deze data, uw data, vaak de grootste geautomatiseerde gegevens bron is binnen een bedrijf!

Wat is uw doelstelling?
Het securityniveau verhogen met een geautomatiseerd autorisatiebeheer? Inzicht in uw bedrijfsprocessen? of een hoger hospitality niveau? Dat kan!

Interfaces

Na het bouwen van een goede interface tussen uw hardware systemen en een van de Bluefield Applicaties is uw onderliggende data beschikbaar voor nieuwe strategische keuzes! Middels de gebruiksvriendelijke BlueApplicaties brengt Bluefield ICT Solutions al uw data, uit 1 of meerdere systemen, bij elkaar.

De juiste Applicatie

Afhankelijk van uw gestelde doelstelling brengt Bluefield ICT Solutions al uw data in kaart middels de juiste softwareapplicatie welke als gebruiksvriendelijke schil over al uw data valt! In de applicatie krijgt u inzicht in de werkelijke bewegingen binnen uw bedrijf, welke u vervolgens kunt aanvullen of accorderen of u in staat stelt uw bedrijfsproces aan te passen of bij te stellen.