Krijg inzichtelijk wie, waar en wanneer toegang krijgt!

12-10-2017

Heeft u geen zicht meer op alle verstrekte toegangsrechten? Of wilt u de toegang tot uw bedrijf, specifieke ruimten en het (parkeer-) terrein reguleren o.b.v. functie of veiligheidsdocumentatie? Dat kan met BlueEntrance

De toegangscontroleapplicatie BlueEntrance biedt u de mogelijkheid om gebruiksvriendelijk alle toegangsrechten uit te geven en te beheren. De toegangscontroleapplicatie is voor ieder bedrijf in te zetten met of zonder geautomatiseerd toegangscontrolesysteem dankzij de schaalbare functionaliteiten.

Met de functionaliteiten als identificatie, verificatie, authenticatie en autorisatie heeft u de controle over de toegang tot uw organisatie. Mede dankzij de interface mogelijkheden met uw operationele systemen en online serveroplossingen zijn er vele mogelijkheden. Geeft bijvoorbeeld toegangsrechten uit aan uw medewerkers, bezoekers of contractors op basis van functie, bedrijf of certificaten/diploma’s. Wij helpen u graag verder met het inrichten voor een gebruikersvriendelijk en geautomatiseerd toegangscontroleproces.

 

Lees hier verder over de mogelijkheden en de verschillende functionaliteiten per applicatie.

Neem nu contact op met onze specialisten.