Digitale bezoekersregistratie voor iedere organisatie!

02-01-2018

Perspublicatie, 2 januari 2018 Tijdens de 20e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer presenteert Bluefield ICT Solutions de nieuwste release van de BlueEntrance Identity & Access Management oplossing.

“BlueEntrance voor een geautomatiseerd en inzichtelijk toegangsproces”

BlueEntrance is een veelzijdige software applicatie voor het automatiseren van uw toegangsprocessen.  De applicatie faciliteert u én uw medewerkers middels inzichtelijke procedures die afgestemd worden op uw bedrijfsprocessen.

Zo kunnen uw medewerkers zelf (toekomstige) bezoekers of contractors registeren en beheren. Of wenst u de (voor)registratie van contractors neer te leggen bij de contractors zelf? Ook dit is mogelijk! 

Daarbij heeft de verantwoordelijk functionaris de verantwoordelijkheid voor het verifiëren en autoriseren van de bezoekers en/of contractors. Dit op basis van de eisen die u stelt aan een registratie. Denk hierbij aan de geldigheid van noodzakelijke certificaten, veiligheidsinstructie of andere documenten.

Na registratie verleent u middels de BlueEntrance applicatie geautomatiseerd de toegang tot uw bedrijf, gebouwen, afdelingen, beveiligde ruimten, terreinen, en parkeergelegenheden. Dit op basis van ieder beschikbare ‘identifier’, zoals een toegangspas, kenteken, pin- of QR code of mobiele telefoon. De BlueEntrance applicatie werkt integraal met het aanwezige toegangscontrole systeem.

Voor iedere organisatie

BlueEntrance is opgebouwd uit vele functionaliteiten en past hierdoor in iedere organisatie, met of zonder toegangscontrole systeem. Bluefield ICT Solutions is een volledig onafhankelijke partij en is door de vele gerealiseerde integraties met verschillende systemen erg flexibel.


BlueEntrance is op ieder niveau van beheer en bediening erg gebruiksvriendelijk ingericht. Het stelt u in staat de doorstroom van bezoekers, contractors of chauffeurs te versnellen en het veiligheidsniveau verder te verhogen. Daarnaast geeft het u inzicht in de actuele bezoekersstroom, de bedrijfsvoering en geeft het u mogelijkheden op de kijk op uw beleid.

Beleef BlueEntrance

Tijdens de beurs Facilitair en Gebouwbeheer kunt u BlueEntrance zelf ervaren! Krijg inzicht in de mogelijkheden van het automatiseren van uw toegangscontrole proces en de diverse functionaliteiten van BlueEntrance.

U vindt ons op standnummer C12

Lees hier verder over BlueEntrance of ga naar Home