Beheer en verstrek nu nog eenvoudig uw toegangsrechten!

28-11-2017

Veel organisaties hebben dagelijks te maken met het verstrekken van verschillende soorten toegangsrechten voor bezoekers, chauffeurs of contractors.

Wilt u ook toegangsrechten verstrekken aan de hand van de functie of standplaats van medewerkers. Of wilt u bezoekers of contractors geautomatiseerd verifiëren op geldigheid van uw veiligheidinstructie, VCA certificaat of echtheid van het paspoort? 

Dat kan met BlueEntrance!

Middels een rechtenprofiel, waarbij de toegangsrechten per functiegroep of soort bezoeker zijn bepaald, worden uw medewerkers en bekende contractors voorzien van de juiste toegangsrechten. Daarnaast is het binnen BlueEntrance mogelijk documenten, zoals VoG, visum, werkvergunning, etc. te uploaden en deze te laten verifiëren door de verantwoord manager, alvorens de persoonsgebonden toegangsrechten worden toegekend. 

Het grote voordeel van BlueEntrance is dat u veel tijd bespaart met het toekennen van de juiste toegangsrechten voor uw medewerkers, bezoekers en contractors en hiermee uw toegangsverleningsproces versneld. 

Wilt u de toegekende rechten bij een van de medewerkers of bezoekers aanpassen? Dat is dit uiteraard geen probleem. Binnen het beheerscherm van de persoon kunt u nogmaals alle toegekende rechten en overige gegevens beheren en bewerken.

Ook een efficiënter toegangsproces?

Lees hier verder over BlueEntrance.

 

Neem nu contact met ons op of vraag hier de gratis trial BlueEntrance aan.